Bilde1

Bilde 2Bilde3

Minigolfbanen 1000

Homannsberget Camping er et flott sted for barnefamilier. Vi har en barnevennlig strand, lekeplass, sandvolleyballbane, mingolf og kanoutleie. Campingplassen er et flott utgangspunkt for fine turer i  et frodig kulturlandskap, spennende skogsterreng eller langs den idylliske Kyststien.

Fra Homannsberget camping er det kun 15 minutter å gå til Svelvik sentrum. Se Svelvikportalen for mange flotte tips og ideer.

Homannsberget Camping er et bra utgangspunkt om du vil besøke Drammen, Oslo, Kongsberg og Vestfoldbyene Tønsberg, Holmestrand og Sandefjord. Drammen er bare 2 mil unna. Les mer Visit Drammensregionen.

Oslo ligger i underkant av en times biltur fra Homannsberget. Vi anbefaler bl.a. et besøk i Vigelandsparken og en spasertur på taket av den nye Operaen. Les mer på Visit Oslo.

Hvis du ønsker overnatting i nærheten av Tusenfryd, eller et sted å hvile etter en aktiv dag i klatreparken Høyt og Lavt, er Homannsberget Camping et bra alternativ!

kano-og-kajakk-til-leie 1000

Homannsberget camping er en familievennlig campingplass som ligger idyllisk til ved Drammensfjorden, ca. en kilometer syd for Svelvik sentrum.

Campingplassen inngår i et flott kulturlandskap omgitt av fruktgårder og jordbæråkre. Nyplukkede og søte jordbær en viktig del av det sommerens gode campinglivet i Svelvik.

På vei opp fra stranda på Homannsberget CampingHomannsberget Camping er et av de beste utgangspunkt for dagsturer til severdigheter og aktiviteter på hele Østlandet. Drammen ligger like i nærheten, og Oslo er kun en times biltur unna.

Nærområdet har mange gode fiske- og badeplasser, og skogområdene byr på fine naturopplevelser året rundt. Det er bare 500 meters gange til nærmeste matvarebutikk og 15 minutter til Svelvik sentrum. Byen Svelvik beskrives som Norges nordligste sørlandsby med sjarmerende trebebyggelse og gjestehavn.

På Homannsberget camping er det god plass til døgngjester med campingvogn, bobil eller telt for kortere eller lengre opphold. Vi kan tilby flate områder på grassletter, alle med tilgang til strøm.

Vårt serviceanlegg har god toalett- og dusjkapasitet. Det er vaskerom og  kjøkken som kan benyttes av gjestene. Og det er en egen stasjon for tømming av kjemikalietoalett og spillvann.

Underkategorier